Veel gestelde vragen

1* Wij zijn een dag verhuurbedrijf, de meeste halen de auto in de ochtend op en brengen de auto voor 18:00 weer terug.

 

2* Als ik de auto een dag huur kan ik hem dan van 12:00 vandaag tot 12:00 morgen gebruiken? Nee, een dag bij ons is van de ochtend tot einde van de dag. Alleen als je de auto voor meerdere dagen huurt kan je hem s'avonds ook meenemen.

 

3* Als ik de auto voor 2 dagen huur, hoelang heb ik hem dan? Je hebt hem dan van 9:00 de eerste huurdag tot de 2e huurdag tot 18:00 uur. Elke dag dat je een auto betaald heb je hem tot je beschikking.

 

4* Als ik de auto pas rond 17:00 kan op komen halen, hoef ik dan die dag niet te betalen? jawel, wij moeten dan auto de hele dag voor u vrij houden. 

 

5* Als ik de auto voor 9:00 inlever, hoef ik die dag dan niet te betalen? Jawel, wij moeten de auto schoonmaken en opladen voor de volgende dag. 

 

5* Moet ik de auto ook aftanken na het gebruik? Nee brandstof/stroom zit bij de prijs in.

 

6* Kunnen jullie de auto ook komen brengen bij de veerboot of op onze locatie? Nee dat gaat helaas niet in verband met te weinig personeel. Er moet ook een overeenkomst getekend worden.

 

7* Kan je onder de 25 jaar een auto huren? Nee je moet 25+ zijn en in bezit van een rijbewijs.

 

8* Moet je ook borg betalen? Nee we hebben geen borg.


9*

Annuleren: Mocht uw bezoek onverhoopt niet door kunnen gaan op wat voor reden dan ook. Dan zijn dit onze annulering voorwaarden. 

* tot 7 dagen voor de huurdatum is annuleren mogelijk. De kosten zijn dan 10% van de huursom, met een een minimum van €15 euro. 

* binnen 6 dagen voor de huur datum krijgt u 50% retour. 

* Als u 1 dag van te voren (of op de huurdatum zelf) annuleert is teruggave niet mogelijk.


10* waar moeten we de auto ophalen?

De verhuurlocatie is in de verlengde Boomstraat nummer 7.